Inspirational home from the Amsterdam neighbourhood

Inspired by the industrial Amsterdam neighbourhood, Marc Koehler Architects designed the home with a minimalist look, black wood frame, vertical planks and large windows. The layout has a reversal plan, the sleeping area downstairs and the party space upstairs. Upstairs there is a kitchen, dining room and lounge area, and the view of the port is maximized.
This is a prefabricated wooden structure with significantly reduced construction time.
According to the owner’s request, the floor is connected by a central staircase, which is almost like a video game.
To make the space feel bigger, the design takes into account a split-level structure, each layer being higher or lower than half of the other floors. This also allows for visibility between open floors.
They also focus on designing an environmentally friendly house that reduces consumption by installing photovoltaic panels, CO2 controlled ventilation systems and underfloor heating on the roof.



Relevant recommended products

PE High Speed Blowing Film Machine CE ISO

PP-R B3 Type ball valve with brass ball

HV Electric Power Cables Different Types of Electrical Cables for Copper

Solar Cells 6*6inch Photovoltaic Product Purchase

Fiberglass woven roving for FRP pipe production

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *