Leclerc Shopping Center designed by REC Studio

The studio REC has been designed for Leclerc Supermarket Group (E. Leclerc) with a white wavy exterior shopping center. “Break the traditional and conventional architectural concept” This will give birth to a shopping mall that reminds us of a place where the energetic and strong economic alliance is comfortable and aesthetic.

Future shopping centers will be classified as low-power construction, low-impact materials, co-production of Al Kaxiong aesthetics. The main facade of White Wave, recalling a purely modern plan in a curved shape. 0% waste, 30% reduction in energy consumption, one divided into 4 natural parts, rejecting the greenhouse effect; these figures summarise this new shopping center, especially this brand of the century – the new shopping center.



Relevant recommended products

30 to 120W LED Explosion Proof Flood Light

HAMMER CRUSHER CP SERIES with high quality / best price

Other Foil And Other Aluminium Foil And Foilstock

Nice Looking Hsd590W 3W Led Ceiling Light Down Light White Color 3W Led Light Manufacturer

Hot Rolled Steel Coils,Hot Rolled Steel Plates NO.1 finish Grade 304L with Good Quality

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *